Referenser

0762703333

info@cttak.se

CT TAK & BYGG

          


Sedan 2016

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS


https://www.reco.se/ct-tak-bygg 

Stefan E skrev om Ct Tak & Bygg


Professionellt från offert till faktura. Ct Tak har hög kvalitet i både kontakt och framförallt i utförande. Resultatet blev snyggt och tomten var helt ren efter arbetet. Kan verkligen rekommendera Ct Tak & bygg AB.


https://www.reco.se/ct-tak-bygg


David Ö skrev om Ct Tak & Bygg


Väl utfört jobb. Professionellt bemötande hela vägen från offert till färdigt resultat. Snabbt och snyggt. Mycket nöjd! Rekommenderas!

Carina L skrev om Ct Tak & Bygg


Trevligt bemötande av arbetsledare och takläggare. Arbetet utfördes snabbt och professionellt.” -Johan & Carina Lundgren

Martin D skrev om Ct Tak & Bygg


Ct tak & bygg är ett mycket pålitlig och kunnigt företag som gav mig ett proffsigt utförande arbete och ett mycket trevligt bemötande. Arbetet utfördes någrant och snabbt på utlovad tid. Jag kan verkligen rekommendera Ct Tak & bygg AB.
Med vänlig hälsning

Louise J skrev om Ct Tak & Bygg


Vi kan varmt rekommendera CT TAK & BYGG som bytte tak på vårat hus. Det blev snyggt och killarna var snabba och städade efter sig.
Hälsningar/Louise

Per J skrev om Ct Tak & Bygg


Vi är jättenöjda med vårt nya tak. Den enda firman som kom ut snabbt och lämnade en komplett offert. Snyggt jobb in i sista detalj.” -Per & Anna Johansson

Kjell B skrev om Ct Tak & Bygg


Vi är mycket nöjda med hur CT TAK & BYGG har bedrivit verksamheten när dom renoverade vårat tak,höll rent och snyggt och var väldigt lyhörda för våra önskningarna.
Resultatet levde verkligen upp till våra förväntningar, så vi kan absolut rekomendera andra som går i renoveringstankar att anlita CT TAK & BYGG för arbetet.
Nöjd kunder/ Kjell


Jonas S skrev om Ct Tak & Bygg


Vi känner oss mycket nöjda med taket. Det var en bra kommunikation under arbetets gång med förklaringar till hur vissa arbeten utfördes med hänsyn till säkerhet och garanti. 

Arbetet flöt på bra hela tiden och det var städat och snyggt./ Jonas

Köket & badrum


Före


Efter

Före

Efter

0762703333

info@cttak.se


CT TAK & BYGG

Lysviksgatan 20 123 42

Farsta


Copyright © All Rights Reserved